Administratiekantoor Dijkstra te Dokkum

                      Uw aangifte Inkomstenbelasting 2017

Wij beschikken over professionele software voor o.a. uw aangifte Inkomstenbelasting. Vraag gerust naar onze tarieven. De gegevens die u ons dient aan te leveren vindt u bij het onderdeel 'Aangifte IB 2017'.                        Uw administratie uitbesteden?

Steeds meer ondernemingen leggen zich toe op hun core business en wensen de boekhouding uit te besteden aan derden. Administratiekantoor Dijkstra kan voor u de gehele financiële administratie verzorgen, waaronder debiteuren- en crediteurenbeheer, betalingen, tussentijdse rapportages, budgetteringen etc. 

Belangstelling? Bel gerust eens voor een vrijblijvende kennismaking met ons kantoor en haar medewerkers!


                  
               Onderneming starten in de vorm van een B.V. ? 

Overweegt u uw onderneming te starten of om te zetten in een Besloten Vennootschap (BV)?

Wij verzorgen voor u o.a. de oprichting van de B.V., administratie, communicatie en correspondentie met de Belastingdienst, salaris-administratie, jaarrapporten et. etc.

Lees voor meer informatie bij het onderdeel 'Starterspagina'.

U kunt ook bellen naar 0519 - 22 25 20 voor het maken van een vrijblijvende afspraak.                        VERANDEREN VAN ACCOUNTANT   
  


Veel ondernemers worden jaarlijks geconfronteerd met een tegenvallende nota van de accountant. Uitlatingen als ‘geen gespecificeerde nota’ en ‘uurtarieven zijn veel te hoog ‘ worden regelmatig geuit.
                      
Desalniettemin blijft een relatie met de accountant vaak (nog) jaren in stand. Misschien dat het voor u nu eens tijd wordt voor een administratie-kantoor.

Administratiekantoor Dijkstra te Dokkum onderscheidt zich dan ook op de volgende punten:

Zie administratieve dienstverlening